Alrø Købmandsgaard“Alrø Købmandsgaard er et hyggeligt og afslappet sted med udsigt til fjorden, hvor man kan nyde bisonkød, enten som burger eller tapas. Vi har også vores eget røgeri, som forsyner vores butik med røgvarer og supplerer vores tapas. Vores amerikanske bison, her på Alrø, har Danmarks bedste udsigt, og det smages tydeligt i kødet. Stedet hedder Alrø Købmandsgaard, da vi både har butik og servering. I vores butik kan man købe brugskunst, vin og hjemmesylt, og vi sælger øens bedste gammeldaws isvafler. Kaffe og hjemmebagt kage er stadig på menukortet. Vi glæder os til at se Jer, og måske fortælle lidt mere om vores prægtige bison’er.”

Cafe Alrø


TARTELETTER , KUNST OG HUMOR ER DEN RØDE TRÅD PÅ CAFE ALRØ 


Vi, Hanne og Lene, startede Cafe Alrø 1 april 2010. Vores drøm var at åbne en Cafe hvor man kunne spise en enkelt menu , opleve kunst med humor , hygge sig med spil  og bare opleve den smukke natur . Cafe Alrø er stedet hvor familier fra hele landet mødes, det kan være fødselsdage , fætter kusine fest, musikoplevelser , på cykel eller motorcykel, veteran bil, alle form for  klubber og busselskaber , skoler , barnedåb , bryllup, samt mindehøjtideligheder . 


ALLE HAR RET TIL UFORGLEMMELIG OPLEVELSE PÅ CAFE ALRØ

Glæd jer, vi fejrer 10 års fødselsdag i 2020 


Vi glæder os til jeres besøg.Restaurant Møllegården


Enkelt & Hyggeligt

 

God mad og Morten Korch idyl på Alrø


Kom over dæmningen til smukke Alrø og bliv forkælet på Møllegården med en dejlig gastronomisk oplevelse i vores rustikke, stemningsfulde og rengjorte ”grisestald”.

Vi har en lækker overdækket terrasse med fjordudsigt hvor maden kan nydes i det fri.

Møllegården er for hele familien, og vi har både legerum indenfor samt en stor boldbane udenfor til børnene.

A la carte frokost og aften – Selskaber – ud af huset

 

kontakt


www.alrokg.dkAlrøvej 389

8300 Odder


 kontakt@alrokg.dk


22 699 699

kontakt


www.cafealroe.dk


Alrøvej 398

8300 Odder


22110338

kontakt


www.grisestalden.dk


Alrøvej 384

8300 Odder


86552083